Rólunk

A Nailland létrehozásakor célként fogalmaztuk meg olyan világviszonylatban ismert és rajongott márkák Magyarországon történő forgalmazását, amelyek eddig nem voltak elérhetőek az itthoni közönségnek. Szerettük volna lehetővé tenni, hogy hozzánk betérve bármikor a Tiétek lehessen álmaitok piCture pOlish, ILNP, Colors by Llarowe, Dance Legend, Bow, Cupcake Polish, F.U.N Lacquer, A-England, Colour Alike, China Glaze, El Corazon, Mundo De Unas, Flormar, Golden Rose vagy Seche Vite lakkja.

Mi megpróbálunk mindent és minél gyorsabban elhozni Nektek, innentől csak Rajtatok múlik, hogy kiválasszátok a Nektek legjobban tetsző árnyalatokat!

Márkáink

Colors by Llarowe : www.llarowe.com
CbL az egyik vezető indie körömlakk márka, a llarowe.com saját márkája. Leah Ann LaRowe, a tulaj nevéből jött létre a webshop neve a Llarowe, a saját márkájuk a Colors by Llarowe.

F.U.N Lacquer : www.funlacquer.com
A FUN Lacquer egy szingapúri lakkmárka, akik nem is olyan régen törtek be a köztudatba, de már most hatalmas népszerűségnek örvendenek.

Mundo de Unas : www.mundodeunas.com
A Mundo de Uñas nyomdalakkokat Mexikóban gyártják csak és kifejezetten nyomdázási célokra. Két kiszerelésben kaphatóak, Mini (5 ml) és Normál (14 ml).

Colour Alike : www.colouralike.com
A Colour Alike egy lengyel körömlakk márka, mely leginkább a különleges holografikus lakkjairól ismert. A termékeket nem tesztelik állatokon (olyan beszállítóktól sem vásárolnak alapanyagot, akik tesztelnek), és minden körömlakkjuk vegán. A márka lakkjaiban nem találhatók továbbá toxinok és karcinogén anyagok, mint a formaldehid, toluol, DBP és parabének.

ILNP : www.ilnp.com
Az ILNP (I Love Nail Polish) egy Egyesült Államokbeli márka, amit egy bloggerina, Barbra alapított.
Minden körömlakk 3-free (nincs bennük formaldehid, toluene és dibutyl phthalate), és nem tesztelnek állatokon.

piCture pOlish : www.picturepolish.com.au
A piCture pOlish körömlakkokat két ausztrál lány álmodta és valósította meg. A "butik" körömlakkok teljes mértékben Ausztráliában készülnek és magántulajdonban vannak. piCture pOlish minden alkalomra és mindenki számára rendelkezik árnyalattal. Eredeti, gyönyörű és tartós!

Dance Legend : www.dance-legend.com
A Dance Legend egy professzionális orosz körömlakk márka. A történetük 2000-től indul, amikor megjelentek az első UV-fényre világosodó körömlakkjukkal. Azóta sok orosz szalonban használják a termékeiket. A körömlakkjaik 3BigFree-sek. A lakkjaiknál igyekeznek új színeket és érdekes hatásokat létrehozni. A termékekik közül néhány: thermo, mágneses, holografikus, matt körömlakk, homoklakk, speciális topperek.

ZOYA : www.zoya.com
Zoya egy klasszikus orosz zongorista volt, aki a világ kozmetikai lehetőségeit kihasználva, férjével együtt megalkotta az Art of Beauty vállallkozást, melynek professzionális körömlakk márkája a ZOYA. Zoya férje Michael, aki tehetséges vegyész, kifejlesztette és szabadalmaztatta saját termékeiket, köztük a hosszantartó, toxin-mentes, természetes körömlakkokat: a ZOYA-t. ZOYA és a többi márka egyaránt magas minsőséget képviselnek a professzionális piacon.

China Glaze : www.chinaglaze.com
A China Glaze több mint 13 éve látja el kiváló minőségű és divatos körömlakkokkal a világ nőit, ezáltal vált napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb márkájává. Évente több, a legújabb trendeket követő limitált kollekció kiadásával garantálják, hogy mindenki ki tudja fejezni körmeivel a saját stílusát. Gyakran megújuló kínálatukkal, körömápolási termékeik széles választékával és a termékeikben megtalálható egyedi összetevővel, a kaolinnal törekednek arra, hogy a körmök erősebbé, szebbé és hosszabbá, a körömágy ápoltabbá, a körömlakk pedig fényesebbé és tartósabbá váljon.
A lakkok nem tartalmaznak dibutil-ftalátot, toluolt és formaldehidet, így rendeltetésszerű használat mellett nem károsak az egészségre.

Seche Vite : www.seche.com
Az 1991-ben alapított Seche Inc.-et a legendásan híres Seche Vite Dry Fast Top Coat gyorsszárító fedőlakkal azonosítják a legtöbben. A cég ismerte fel először, hogy egy tökéletes manikűrhöz elengedhetetlen egy olyan fedőlakk használata, amely felgyorsítja a száradási időt, fényesebbé teszi és páncélként védelmezi a káros környezeti hatásoktól a kész lakkozást, így növelve annak élettartamát.
Több mint 20 év elteltével még mindig a Seche Vite Dry Fast Top Coat-ot tartják a legtökéletesebb gyorsszárító fedőlakknak. A cég fő profilja – a kéz-, köröm- és lábápolás – mellett ma már színes körömlakkok gyártásával is törekszik a létező leginnovatívabb megoldások beillesztésére a nők körömápolási rutinjába.

Barry M : www.barrym.com
A Barry M az Egyesült Királyság első számú dekorkozmetikai márkája. Az 1982-ben Barry Mero által alapított cég sminktermékei és körömlakkjai egyre szélesebb színskálájával és megfizethető áraival vált hiánypótlóvá a divatot szorosan követni kívánó brit nők körében.
A márka a mai napig megőrizte töretlen népszerűségét, amely leginkább trendalkotó szellemiségüknek és termékeik sokszínűségének köszönhető.

A-England : www.a-england.co.uk
Az A-England Adina Bodana valóra vált álma. A körmeit vízfestékkel pingáló kislány felnőtté érve létrehozta napjaink egyik legnépszerűbb független (indie) körömlakkmárkáját, amely gyönyörű és egyedi színeivel és az árnyalatokat inspiráló mitikus történetek hihetetlen harmóniájával világszerte meghódította a romantikára és szépségre éhező női szíveket. Adina körömlakkjait viselni nem csak öröm, de kiváltság is, az összetartozás jelképe, amely álomszerű varázsával hoz boldogságot viselőjének hétköznapi életébe.

Flormar : www.flormar.com
Az 1970-ben Milánóban alapított Flormar pár évvel később Törökországban indult el az egyik legszínesebb dekorkozmetikai termékekkel rendelkező céggé válás útján.
A leginkább körömlakkjairól ismert márka világszerte népszerűvé vált azon jellemző tulajdonságával, hogy mindenki megtalálhatja termékeik között a számára legtökéletesebb árnyalatokat. Legyen az körömlakk vagy pirosító, rúzs vagy szemhéjfesték, a hatalmas színválaszték, a megfizethető árak és a kiváló minőség a világ minden táján meggyőző érvként szolgál.
A cég kreatívjai szezonról-szezonra igyekeznek a trendek előtt járni és minél hamarabb elérhetővé tenni a legdivatosabb és leginnovatívabb termékeket az önmagát kifejezni vágyó nő számára.

Golden Rose : www.goldenrose.com.tr
A Golden Rose Cosmetics termékei a török cég létrejöttének 30. évében már több mint 80 országban kaphatóak. Népszerűségét legfőképp alacsony árainak és kiváló minőségének köszönheti. Körömlakkjaik között megtalálhatjuk a legalapvetőbb és a legmerészebb igényeket kielégítő termékeket is, legyen az francia manikűr, pasztell vagy neon, glitter, csillámos vagy krém finis.
A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindenki számára kedvező áron tegyék elérhetővé a legújabb és legkülönlegesebb effekt körömlakkokat, így válnak körömlakkjaik egyre szélesebb körben ikonikus termékekké.

Models Own : www.modelsownit.com
A Models Own kimondottan a trendi körömlakkokra fekteti a hangsúlyt. Krémes, gyöngyházas, glitter vagy neon, minden körömlakknak egyszerű a felvitele és extra tartós. Divatra és szórakozásra tervezték!

MoYou : www.moyou.co.uk
MoYou egy forradalmian új brit termék a Nail Art területén, mely ötvözi a kreatívitást és a szórakozást. A vállalat szalon minőségi termékeit a tervezéstől, a gyártáson és marketingen át, egészen a nemzetközi forgalmazásig kézben tartja. MoYou mindent biztosít, ami a Nail Art-ban szükséges lehet: körömnyomdázási eszközök, körömbevonatok és matricák, különböző ecsetek és ecsetkészletek.

Moyra : www.moyrashop.hu
A magyar, dekorkozmetikai termékeket forgalmazó Benevia Kft. márkája. A cég 10 éve van jelen a magyar piacon a Moyra körömlakkcsaláddal, melynek piaci sikere folyamatosan bővülő kínálatot eredményezett. Mára a körömépítéshez és díszítéshez szükséges alapanyagok, kellékek és szerszámok széles választékát kínálják vevőiknek. Termékeik alapanyaga a legnevesebb olasz és német alapanyaggyártó vállalatok gyáraiból kerülnek ki, amelyek a világ vezető kozmetikai cégeinek is beszállítói.